۶۲ موسسه خیریه و ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در خدمت رسانی به خانواده های ولی نعمت یاور کمیته امداد هستند

کد :
74556
آخرین به روزرسانی :
19 اسفند 1403 - 12:24

از پیشنهاد صفحه «  ۶۲ موسسه خیریه و ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در خدمت رسانی به خانواده های ولی نعمت یاور کمیته امداد هستند» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین  ؛

 ۶۲ موسسه خیریه و ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در خدمت رسانی به خانواده های ولی نعمت یاور کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد در سومین اجلاس سالانه موسسه خیریه آوای لبخند مهربان از همکاری موسسات خیریه و مراکز نیکوکاری در شناسایی و خدمت رسانی به خانواده های ولی نعمت خبر داد .

به گزارش سایت خبری کمیته امداد استان قزوین ، ظاهری در این اجلاس مدیرکل با اشاره به آیات قران کریم که  در آن به یاری نیازمندان اشاره شده است بیان کرد : استفاده از ظرفیت موسسات خیریه و مراکز نیکوکاری در پیشبرد اهداف امداد سبب شده است تا خدمت رسانی به خانواده های ولی نعمت از سرعت و دقت بالایی برخوردار باشد .

ایشان افزود : اعضای مراکز نیکوکاری و موسسات خیریه متشکل از معتمدین محلی و خیرین مورد اعتماد مردم هستند که به سطح زندگی مردم در محلات خود اشرافیت کامل دارند و این امر سبب خدمت رسانی دقیق و سریع به نیازمندان می شود .

مدیرکل کمیته امداد عنوان کرد : کمیته امداد این آمادگی را دارد با با هم افزایی با مراکز نیکوکاری و موسسات خیریه گامهای خوبی برای ارتقاء سطح خدمت رسانی به نیازمندان نماید .

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)