شهروند آبیکی ۵ فیش حج عمره خود را صرف کمک به مردم لبنان کرد

کد :
72261
آخرین به روزرسانی :
12 آبان 1403 - 16:22

از پیشنهاد صفحه «شهروند آبیکی ۵ فیش حج عمره خود را صرف کمک به مردم لبنان کرد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی
در شهرستان آبیک صورت پذیرفت ،

شهروند آبیکی ۵ فیش حج عمره خود را صرف کمک به مردم لبنان کرد

رئیس کمیته امداد امام شهرستان آبیک از اهدای ۵ فیش حج عمره توسط نیکوکار آبیکی به مردم لبنان در قالب ۳۰۰ تخته پتو خبر داد.

قربانعلی ملاحسنی اظهار کرد: یکی از خیرین کمیته امداد شهرستان آبیک که یک مرتبه به حج تمتع و یک مرتبه عمره مشرف شده بود مقرر شده بود که امسال به همراه پنج تن از اعضای خانواده خود به حج عمره مشرف شود‌.

وی افزود: با توجه به اینکه این فرد خیر که فروشنده فرش و پتو بود برای خرید پتو برای مردم لبنان به نزد ایشان رفتیم که علت خرید پتوی بسیار برای ایشان جای سوال شد.

رئیس کمیته امداد شهرستان آبیک بیان کرد: این خیر پس از اطلاع از این موضوع در راستای لبیک گویی به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر «بر همه‌ مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز بایستند» اعلام کرد که پنج فیش حج اعضای خانواده خودش را برای کمک به جبهه مقاومت و لبنان هدیه می‌کند.

ملاحسنی افزود: به اندازه ارزش ریالی فیش های حج حدود ۲۰۰ میلیون تومان، ۳۰۰ تخته پتو برای کمک به جبهه مقاومت و لبنان از سوی این خیر اهدا شد.

 

 

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)