مساعدت 616 میلیارد ریالی خیرین بوئین زهرایی به نیازمندان
به گزارش سایت خبری کمیته امداد استان قزوین ،ابراهیمی ضمن قدردانی از خیرین و نیکوکاران در شهرستان بوئین زهرا در مساعدت به نیازمندان بیان کرد : در شش ماهه نخست امسال خیرین 616 میلیارد ریال به نیازمندان و خانواده های تحت حمایت کمیته امداد مساعدت کردند .
ایشان ادامه داد : در حال حاضر 218 فرزند یتیم و 707 فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد شهرستان بوئین زهرا قرار دارند که توسط 4565 خیر حامی طرح اکرام حمایت می شوند و این حامیان تاکنون از ابتدای سال مبلغ 39 میلیارد ریال به حساب این فرزندان واریز نموده اند .
رئیس کمیته امداد شهرستان بوئین زهرا افزود : با توجه به اینکه در شهرستان بوئین زهرا کشاورزی و دامداری رونق خوبی دارد مودیان زکات 55 میلیارد ریال زکات واجب و مستحبی خود را به کمیته امداد پرداخت کرده اند و بیش از 90 درصد از زکوات صرف محرومین و نیازمندان شهرستان بوئین زهرا گردیده است .
هادی ابراهیمی عنوان کرد : مشترکین و خیرین در بحث پرداخت صدقات نیز مساعدت چشمگیری داشتند به طوری که بیش از 11 میلیارد ریال صدقه در 6 ماهه ابتدایی امسال جمع آوری شد و در شهرستان بوئین زهرا برای رفع نیازمندایهای خانواده های تحت حمایت این شهرستان هزینه گردید .
وی خاطر نشان کرد : مراکز نیکوکاری در شهرستان بوئین زهرا به عنوان بازوی قدرتمند کمیته امداد در همه حوزه ها اعم از مشارکتهای مردمی ، تامین لوازم خانگی ، جهیزیه ، هزینه های درمانی ، اشتغال و سایر فعالیتهای کمیته امداد حضوری فعال دارند و در کنار امدادگران کمیته امداد به یاری نیازمندان و خانواده های ولی نعمت می پردازند .
ابراهیمی ضمن تشکر از همه خیرین ابراز داشت : مردم شریف و نیکوکار بوئین زهرا می توانند کمکهای خود را از طریق شماره کارت 6037997950028549 و کد دستوری *8877*028# و سامانه www.emdad33808.ir به دست نیازمندان برساند و با ثبت نام در سامانه ekram.emdad.ir حمایت از فرزندان معنوی را برعهده بگیرند .