حمایت 237  نفر از مدافعان امنیت در فراجا از ایتام تحت حمایت کمیته امداد

کد :
71627
آخرین به روزرسانی :
15 مهر 1403 - 07:58

از پیشنهاد صفحه «حمایت 237  نفر از مدافعان امنیت در فراجا از ایتام تحت حمایت کمیته امداد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی
به مناسبت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی مطرح شد ؛

حمایت 237  نفر از مدافعان امنیت در فراجا از ایتام تحت حمایت کمیته امداد

معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان قزوین  از حمایت 237  نفر از سبزپوشان نیروی انتظامی از ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان قزوین خبر داد .

به گزارش سایت خبری کمیته امداد ، امانی ضمن تبریک فرارسیدن هفته نیروی انتظامی و تقدیر از جانفشانی های این عزیزان در حفظ امنیت میهن اسلامی بیان کرد : نیروی انتظامی ضمن اینکه حافظ امنیت ما در داخل شهرها ، جاده ها ، مرزها و ... می باشد در حمایت از فرزندان ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد نیز نقش فعال و حضور قابل توجهی داشته اند .

ایشان ادامه داد : در حال حاضر 237 نفر از پرسنل خدوم نیروی انتظامی از حامیان طرح اکرام کمیته امداد استان قزوین می باشند .

معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد افزود : این عزیزان حمایت از 308 فرزند معنوی را برعهده دارند که در مجموعه از ابتدای سالجاری تاکنون 2 میلیارد و چهارصد میلیون ریال به حساب فرزندان معنوی خود واریز نموده اند .

همت امانی عنوان کرد : در حال حاضر 1412 فرزند یتیم و 6124  فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند که در مجوعه 38118  خیر در قالب طرح اکرام از این عزیزان حمایت می نمایند .

وی تصریح کرد : مردم خیر و نیکوکار استان می توانند با مراجعه به سایت www.ekram.emdad.ir  در طرح اکرام ایتام کمیته امداد ثبت نام و حمایت از فرزندان معنوی تحت حمایت این نهاد را بر عهده بگیرند .

 

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X