کمیته امداد در خدمت به محرومان راست قامت ایستاده است
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ حجت الاسلام بهاء الدین آقاحسینی در دیدار مدیرکل کمیته امداد استان قزوین بیان کرد: بزرگترین و بهترین مسیر ارتباطی را کمیته امداد امام خمینی (ره) با مسئولان دارد ارتباطی که صادقانه و صمیمی است.
وی ادامه داد: بنای ائمه جمعه بر این است که تریبون نمازجمعه و سایر امکانات خود را برای ادای تکلیف و وظیفه خود در رساندن صدای مردم به مسئولان، عملی کنند تا بتوانیم در ارتباط با مسئولان، مشکلات مردم را پیگیری کنیم.
امام جمعه محمدیه اضافه کرد: به حمداله کمیته امداد امام خمینی (ره) پس از 40 سال همچنان در عرصه خدمت به محرومان و نیازمندان راست قامت ایستاده است.
وی افزود: در کلام ائمه اطهار(ع) بهترین کمالات برای کسانی ذکر شده است که از افراد دیگر دستگیری کنند ، اگر بتوانیم مردم را خوشحال کنیم به وظیفه دینی خود عمل کرده ایم و دعای خیر مردم را پشتوانه خود قرار داده ایم.
وی عنوان کرد: با توجه به ضرورت انجام اصلاحات اقتصادی در کشور، که از آن به عنوان جراحی اقتصاد یاد می شود، باید با اطلاع رسانی مناسب و خدمت مجاهدانه شرایط اقتصادی را برای مردم تسهیل کنیم .
حجت الاسلام آقا حسینی تصریح کرد: قطع یقین درمان این جراحی به ایجاد فرصت شایسته برای کشور و مردم منجر خواهد شد که در این میان جهاد تبیین نقش بسزایی در روشنگری مردم دارد.
امام جمعه محمدیه یادآورشد: باید نسبت به مشکلات مردم توجه و دقت لازم را داشته باشیم و بی تفاوت از کنار آن عبور نکنیم، چراکه این کشور و این مردم خون ها داده اند و خون دل ها خورده اند.
انتهای پیام