ثمره زندگی ما ، خدمت به مردم است

کد :
65604
آخرین به روزرسانی :
25 اردیبهشت 1401 - 12:28

از پیشنهاد صفحه «ثمره زندگی ما ، خدمت به مردم است» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
رویداد

ثمره زندگی ما ، خدمت به مردم است

مدیرعامل موسسه خیریه ایتام و مستمندان قزوین گفت: ماحصل زندگی ما خدمت به مردم و به ویژه محرومین است و در واقع خدمت به مردم ، ثمره ی زندگی ما خواهد بود و نواقص زندگی ما از این طریق جبران خواهد شد.

 

به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ سید احمد قافله باشی در نشست امضای تفاهم نامه همکاری با کمیته امداد امام (ره) بیان کرد: کمک کردن به نیازمندان و محرومان یک حرکت برگرفته از مبانی دینی و فطرت انسانی است و برای سایر افراد هم برای کمک به همنوعان خود ایجاد انگیزه می کند .

وی ادامه داد: اگر در این وادی وارد شویم آیات قرآن به خوبی نشان می دهد که صراط مستقیم کجاست به عنوان نمونه در آیه شریفه 25 سوره مبارکه حاقه به ما یادآور می شود ای کاش پرونده ام را دریافت نمی کردم چراکه مالم برایم سودی نداشت این موارد برای کسی است که نه تنها انفاقی نداشته بلکه برای تشویق به کار نیک و انفاق هم کاری نکرده است.

مدیرعامل موسسه خیریه ایتام و مستمندان قزوین اضافه کرد: ماحصل زندگی ما خدمت به مردم و به ویژه محرومین است و در واقع خدمت به مردم ، ثمره ی زندگی ما خواهد بود و نواقص زندگی ما از این طریق جبران خواهد شد.

وی افزود: باید تلاش کنیم تا موضوع انفاق و نیکوکاری در جامعه به عنوان یک فرهنگ ، جاری و ساری شود و افراد برای دستگیری از نیازمندان و محرومان به دنبال سبقت از یکدیگر باشند چراکه انفاق، تجارت با خداست.

در ادامه معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین گفت: هدف کمیته امداد امام خمینی (ره) فرهنگ سازی و دغدغه مندی برای نیازمندان و ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری است که نتیجه اش می شود کمک رسانی به محرومان.

فرزاد فرهادی خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه سرفصل اصلی اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) و این موضوع مهم در اساسنامه کمیته امداد و حکم مقام معظم رهبری برای هیات امنای این نهاد مورد تأکید قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) موسسات خیریه را رقیب خود نمی داند، مهم خدمت به محرومین است و برای تحقق این امر از همه مردم دعوت می کند تا به نیازمندان و محرومان کمک کنند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین یادآورشد: حال اگر مردم نیازمندی را می شناسند، کمک هایشان را اهداء کنند و اگر نیازمند واقعی را نمی شناسند، کمیته امداد امام خمینی (ره) آماده است پل ارتباطی برای رساندن کمک ها به دست مستمندان باشد.

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)