
تحویل سه واحد مسکونی به نیازمندان
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ رئیس کمیته امداد اداره البرز بیان کرد: یکی از نیازهای مددجویان تحت حمایت مسکن است تا با داشتن سرپناه، زندگی آرامی را داشته باشند.
حسین اصلی بیگی طزرکی ادامه داد: با تلاش امدادگران و همت مددجویان دو واحد مسکونی در روستای حسن آباد و یک واحد مسکونی در روستای حصارخروان احداث شد و به مددجویان تحت حمایت تحویل شد.
وی افزود: برای احداث این واحدهای مسکونی در مجموع 300 میلیون تومان کمک بلاعوض مساعدت شده و به صاحبان این واحدهای مسکونی در مجموع 600 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
رئیس کمیته امداد اداره البرز اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 220 نفر از مددجویان و نیازمندان تحت حمایت 9 میلیارد تومان ودیعه مسکن دریافت کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در همین ایام تعمیرات و تکمیل فضای جانبی شامل احداث سرویس بهداشتی، لوله کشی گاز، ایزوگام و ... 20 واحد مسکونی با هزینه بیش از 300 میلیون تومان اجرایی شده است.
اصلی بیگی طزرکی یادآورشد: در حال حاضر 40 واحد مسکونی در شهرستان البرز در حال احداث است که پیشرفت فیزیکی آن 90 درصد است که امیدواریم در کوتاه ترین مدت تکمیل و تحویل مددجویان شود.
انتهای پیام/س