اقامه نماز به همراه زکات است

کد :
62393
آخرین به روزرسانی :
4 دی 1402 - 15:04

از پیشنهاد صفحه «اقامه نماز به همراه زکات است» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

اقامه نماز به همراه زکات است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین گفت: حال وقتی نماز اقامه شد قطع یقین زکات نیز مورد توجه قرار می گیرد و اینجاست که اگر کسی نسبت به دین و احکام دین کم توجه یا بی توجه باشد ادامه آیه یعنی امر به معروف و نهی از منکر اجرا می شود.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ آیت اله عبدالکریم عابدینی در همایش تکریمی و ترویجی زکات شهرستان البرز که در روستای پیریوسفیان برگزار شد، بیان کرد: امروز محفل و جمعی گردهم آمده اند تا زکات احیاء شده و فقر را برطرف کنند که چنین جمعی و کاری خودش عبادت است.

وی ادامه داد: چند سالی است درها بسته شده است و استان قزوین هم به صورت ویژه از نعمت باران محروم شده است؛ عدم پرداخت زکات و خمس گناهی است که دامنگیر ما می شود البته گناه فقط اینها نیست بلکه ظلم به دیگران نیز گناه است، اگر آب کشاورز دیگری را به زمین خودمان ببریم و بعد فکر کنیم زرنگی کرده ایم در واقع برکت را از زندگی خود دور کرده ایم.

رئیس شورای زکات استان قزوین عنوان کرد: فساد برکت را می برد، سوء استفاده از بیت المال برکت را از بین می برد، اگر می خواهیم برکات شامل حال ما شود و مشمول یُرسلُ السماء علیکم مدارا شویم باید استغفار کنیم، اگر استغفار کردیم آسمان نیز برکات خود را به سوی ما نازل می کند.

وی تصریح کرد: یک نکته دیگر قرآنی این است که اگر کسی اهل انفاق و رعایت مسائل شرعی بود آرامش در زندگی اش حاکم خواهد شد، قرآن کریم در آیه 274 سورخ مبارکه بقره می فرماید کسانی که شب ها و روزها مالشان را مخفیانه و آشکارا در راه خدا انفاق می کنند، برایشان اجر و پاداش نزد خداوند سبحان محفوظ است.

آیت اله عابدینی با اشاره به ایه 28 سوره رعد اعلام کرد: این گونه افراد آرامش روحی و روانی دارند چراکه ذکر خداوند سبحان ما را آرام می کند البته گاهی می خواهیم تنها با شنیدن یا تلاوت آیه ای آرامش پیدا کنیم در حالی که برای رسیدن به آرامش، دوری از ترس و نداشتن احساس بدبختی شنیدن و خواندن آیات الهی کفایت نمی کند بلکه باید یک یاحسین بگوئیم و به آیات قرآن عمل کنیم.

وی عنوان کرد: رزق به دست خداست؛ حال همین پروردگار می فرماید زکات دهید؛ آیا اگر عمل کنیم برکت مالمان زیاد نمی شود، این خداست که رزق انسان را کم و زیاد می کند، آنانکه ایمان دارند این مسأله برای آنها آیه و نشانه برای خداشناسی است.

امام جمعه قزوین با اشاره به آیه 110 سوره مبارکه بقره اظهارکرد: هرچه که پیشتر برای خودمان می فرستیم حتی یک ذره اش هم گم نمی شود، شما اگر مخفیانه و یا آشکارا انفاق کردید خداوند سبحان آن را می بیند و اجرش هم محفوظ است.

وی تصریح کرد: اگر می خواهیم دل مومن و منافق را بشناسیم قرآن کریم در آیه 67 سوره مبارکه توبه پاسخ سوالمان را می یابیم که فرموده، منافقان چه زن و چه مرد عین چوب خشک کنار هم ایستاده اند ولی مومنان چون زنده هستند بعضی هایشان نسبت به یکدیگر دلسوزند و این ولایت عرضی مومنان است.

آیت اله عابدینی گفت: علامت دیگر مومنان و منافقان این است که منافقان امر به منکر می کنند و از معروف جلوگیری می کنند در حالی که مومنان به نیکی دعوت می کنند از این رو مومنان زکات پرداخت می کنند چراکه می دانند پرداخت زکات سرمایه گذاری نزد خداوند سبحان است.

وی با اشاره به آیه 111 سوره توبه خاطرنشان کرد: خداوند سبحان نیز می فرماید من خریدار مال و جان شما هستم و در این معامله خداوند سبحان تنها به بنده اش سود می رساند چراکه به دنبال معامله نیست بلکه هدفش افزایش مال و جان انسان است همانگونه که با ایثار جان، شهادت را به او هدیه می هد.

امام جمعه قزوین با اشاره به آیه 41 سوره حج ادامه داد: خداوند سبحان می فرماید اگر انسان موقعیت مالی و اجتماعی و یا سیاسی پیدا کند، در فضای مجازی فرصتی برای دیده شدن دارد، در روستا و یا در محله و یا اقدامش دارای موقعیتی است، مکناهم فی الارض می شود در نتیجه اول باید نماز را اقامه کند، البته این اقامه به معنای نماز خواندن صرف نیست چراکه اگر دکمه لباس من به لحاظ عدم پرداخت زکات، خمس و یا غصب مال مردم شبهه ناک باشد، نمازمان درست نیست.

وی تصریح کرد: حال وقتی نماز اقامه شد قطع یقین زکات نیز مورد توجه قرار می گیرد و اینجاست که اگر کسی نسبت به دین و احکام دین کم توجه یا بی توجه باشد ادامه آیه یعنی امر به معروف و نهی از منکر اجرا می شود.

آیت اله عابدینی با اشاره به آیه 55 سوره مائده خاطرنشان کرد: خداوند متعال وقتی می خواهد امیرالمومنین را معرفی کند، می فرماید آنها کسانی هستند که نماز را اقامه کردند و حین اقامه نماز انفاق هم کردند تا نماز و دل آن نیازمند نشکند.

وی با اشاره به آیه 18 سوره توبه یادآورشد: در این آیه خدای متعال می فرماید که چه کسانی می توانند مسجد آباد بسازند، اگر کسی خمس و زکاتش را ندهد و به واسطه ظلم و قصور در حق دیگران، مالش شبه دار باشد اگر مسجد بسازد در واقع سالن ساخته است چراکه مسجد باید بوی معنویت دهد و دل مشغولی در مسجد ذکر و یاد خدا باشد حال آنکه در سالن چنین حال و هوایی نیست.

انتهای پیام/س

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)