هدف کمیته امداد افزایش محسنین جامعه است

کد :
59975
آخرین به روزرسانی :
4 شهریور 1402 - 07:55

از پیشنهاد صفحه «هدف کمیته امداد افزایش محسنین جامعه است» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

هدف کمیته امداد افزایش محسنین جامعه است

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: سرلوحه کارمان باید مبانی دینی باشد چراکه هرچه بتوانیم افراد بیشتری را در زمره نیکوکاران داشته باشیم، موفق شده ایم چراکه کمیته امداد آمده است اقشار مختلف جامعه را به سمتی محسنی شدن، هدایت کند.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ ناصر ظاهری در نشست آموزشی و توجیهی یک روزه روحانیون رابط زکات کمیته امداد که در امامزاده اباذر برگزار شد، بیان کرد: شاید در نگاه نخستین تصور شود که کمیته امداد امام خمینی (ره) در سال 1357 تشکیل شده است ولی اگر به خاطرات بزرگان کمیته امداد نگاهی بیاندازیم، درخواهیم یافت که سال 1357 سال تأسیس اداری این نهاد است.

وی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) همان سال 1342 همزمان با قیام 15 خرداد و شروع نهضت اسلامی آغاز شد، چراکه امام خمینی (ره) مبلغی را به عنوان هزینه کمک برای خانواده های نیازمند به نزدیکان خود داد و این گام بنیانگذار انقلاب اسلامی، سنگ بنای تأسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بود.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: این حرکت امام (ره) برای حمایت از مستضعفین بود، حرکتی که هدف انقلاب بود و از اندیشه های ناب دینی و فقهی ریشه می گرفت.

وی افزود: امروز هم که به 22 سرفصل خدمتی کمیته امداد امام خمینی (ره) نگاه می کنیم، درمی یابیم که این اقدامات با آیات قرآن و روایات دینی مطابقت دارد در نتیجه کاری که در امداد انجام می دهیم، عمل به قرآن است.

ظاهری عنوان کرد: اگر به اساسنامه کمیته امداد امام خمینی (ره) نگاهی بیاندازیم، رهبر معظم انقلاب در همان بندهای نخستین آورده اند که این نهاد براساس اندیشه های دینی و هویت دینی و مردمی شکل گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل این نهاد توانمندسازی و شکوفایی استعدادهاست ولی اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) محدود نیست بلکه براساس اساسنامه و تکلیف عقلی و شرعی باید  در کنار ارتقای معیشت، تقویت و رشد ایمانی و اعتقادی نیازمندان و محرومان مورد توجه باشد.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین با اشاره به اینکه کمیته امداد در روند تصمیم گیری ها نقشی ندارد در نتیجه در تولید و بروز فقر نقشی ندارد، گفت: کمیته امداد تلاش می کند تا پیام آور فرهنگ احسان، ایثار، انفاق و نیکوکاری در جامعه اسلامی باشد و غیرت و کرامت اسلامی را در حمایت از محرومان حفظ کند.

وی تصریح کرد: سرلوحه کارمان باید مبانی دینی باشد چراکه هرچه بتوانیم افراد بیشتری را در زمره نیکوکاران داشته باشیم، موفق شده ایم چراکه کمیته امداد آمده است اقشار مختلف جامعه را به سمتی محسنی شدن، هدایت کند.

ظاهری توضیح داد: قرآن کریم انسان های دارای ثروت را به دوسته تقسیم می کند، عده ای که در درآمد خویش سهم سائل و محروم را از دارایی خود مشخص کرده اند را محسنین خطاب می کند و کسانی که به دنبال تکاثر، مال اندوزی، اشرافیگیرایی است را مترفین خطاب می کند.

وی با اشاره به آیه 16 سوره مبارکه اسراء اظهارکرد: کمیته امداد آمده است تا با اجرای فرهنگ انفاق و نیکوکاری مردم را به سمت محسنین شدن هدایت کند تا آنها از ثروت و دارایشان رشد و سعادت دنیا و آخرتشان را کسب کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) اعلام کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) با استفاده از توانمندی و شکوفایی استعدادها و تأمین نیازهای محرومان، فرصتی را فراهم کند تا آنها روی پای خود بایستند.

وی تصریح کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) نه به جایی منتسب است و نه به جایی گرایش دارد بلکه افتخارش این است که با رعایت موازین شرعی و قانونی زیر نظر مقام معظم رهبری وظیفه خادمی محرومان  و نیازمندان را بر دوش دارد.

ظاهری یادآورشد: خط قرمز ما در امر خدمت رسانی به محرومان انجام دقیق، با انظباط، شفاف و توأم با عزت بخشی به محرومان است.  

انتهای پیام/س

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)