ثبت نام 5700 حامی جدید در طرح اکرام کمیته امداد استان قزوین

کد :
59242
آخرین به روزرسانی :
25 تیر 1402 - 12:04

از پیشنهاد صفحه «ثبت نام 5700 حامی جدید در طرح اکرام کمیته امداد استان قزوین» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

ثبت نام 5700 حامی جدید در طرح اکرام کمیته امداد استان قزوین

رئیس اداره اکرام کمیته امداد استان قزوین از ثبت نام 5700 خیر قزوینی از ابتدای سالجاری تاکنون در طرح اکرام ایتام کمیته امداد خبر داد .

به گزارش سایت خبری کمیته امداد افلاطونی رئیس ادراه اکرام استان قزوین ضمن قدردانی از خیرین و نیکوکاران استان بیان کرد : کمیته امداد استان قزوین در ایام بین عید قربان تا عید غدیر با ایجاد پایگاههای ثبت نام در محل برگزاری عید غدیر در مناطق مختلف استان اقدام به ثبت نام از هم استانی های عزیز در طرح اکرام ایتام نمود .

رئیس اداره اکرام کمیته امداد تصریح کرد : در پویش که به نام پویش " به عشق علی " نامگذاری شده بود از 703 خیر در شهرستانهای استان قزوین ثبت نام بعمل آمد .

وی افزود : این تعداد خیرین حمایت 1030 فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد را برعهده گرفتند .

ایشان ادامه داد : . این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش بیش از هفت برابری داردکه استقبال مردم نیکوکار استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارای رشد دوبرابری می باشد.

سمیه افلاطونی اظهارداشت : در حال حاضر تعداد 1402 فرزند یتیم و 6400  فرزند محسنین تحت حمایت 33 هزار و چهارصد حامی قرار دارند .

رئیس اداره اکرام کمیته امداد استان قزوین خاطر نشان کرد : از ابتدای سالجاری 5700 حامی جدید در طرح اکرام ثبت نام نموده اند .

وی اعلام کرد : هم استانی های عزیز و نوع دوست می توانند با مراجعه به سایت  ekram.emdad.ir  در این طرح خداپسندانه شرکت کنند و حمایت از فرزندان یتیم و محسین تحت حمایت کمیته امدا را بر عهده بگیرند .

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)