احیا فرهنگ قرض الحسنه در مساجد کلید حل مشکلات اقتصادی مردم محله می باشد

کد :
58460
آخرین به روزرسانی :
17 خرداد 1402 - 11:43

از پیشنهاد صفحه «احیا فرهنگ قرض الحسنه در مساجد کلید حل مشکلات اقتصادی مردم محله می باشد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

احیا فرهنگ قرض الحسنه در مساجد کلید حل مشکلات اقتصادی مردم محله می باشد

مدیر کل کمیته امداد استان قزوین در دیدار با باغبانها مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد ، ایجاد صندوقهای قرض الحسنه در مساجد را راه حل خوبی برای حل مشکلات اقتصادی مردم محله دانست .

به گزارش سایت خبری کمیته امداد : مدیر کل کمیته امداد استان قزوین بیان کرد :  رویکرد کمیته امداد واگذاری کار مردم به مردم می باشد و اساس و هدف از ایجاد مراکز نیکوکاری نیز بر همین مبنا قرار داده شده است تا در مراکز نیکوکاری که در محلات و مساجد ایجاد شده است به مشکلات مردم رسیدگی و حل گردد.

ناصر ظاهری ضمن تاکید بر سوق دادن نوجوانان به مساجد اظهار داشت : در حال حاضر  تعداد 71 مرکز نیکوکاری در مساجد استان ایجاد شده و در خدمت خانواده های ولی نعمت می باشند.

ایشان در ادامه افزود : انجام فعالیتهای فرهنگی و هنری در مساجد باعث ایجاد انس و نزدیکی  بین نسل جدید و مسجد می شود و توام شدن اینگونه آموزشهای هنری و فرهنگی با مسائل دینی  بسیاری از مشکلاتی که هم اکنون در جامعه با آن مواجه هستیم را مرتفع می سازد .

مدیر کل کمیته امداد تصریح کرد : یکی از مسائل مهمی که با آن روبرو هستیم مشکلات اقتصادی می باشد که در جامعه وجود دارد و با تقویت سنت خوب قرض الحسنه در مسجد و ایجاد صندوق قرالحسنه با محوریت صندوق امداد ولایت و پرداخت وامهای قرض الحسنه بسیار از مشکلات اقتصادی را می توان حل کرد .

وی تاکید کرد : کمیته امداد آمادگی دارد در مساجد با ایجاد مراکز نیکوکاری قرض الحسنه و استفاده از ظرفیت خیرین در این زمینه با هم افزایی و افزایش اعتبار صندقهای قرض الحسنه موجود در مساجد ، سنت زیبای قرض الحسنه در مساجد را شکوفا ناید .

مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی مساجد استان نیز در این دیدار اظهار داشت : این کانون فعالیت خود را از سال 1381 در قزوین آغاز نموده است و هم اکنون 385 کانون فرهنگی در مساجد سطح استان مستقر هستند و به انجام فعالیتهای فرهنگی می پردازند .

محمدحسین باغبانها بیان داشت : مسجد پایگاهی است که بر محور مردم  فعالیت می نماید و حضور مردم درهر کاری باعث موفقیت آن فعالیت خواهد شد . هدف کانون مساجد فعال شدن مساجد می باشد.

ایشان در پایان اظهار داشت : با برنامه ریزی و همکاری با کمیته امداد در نظر داریم و در عرصه خدمت رسانی به محرومین فعالیتهای نوآورانه داشته باشیم .

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)