
توانمندسازی خانواد های تحت حمایت در صدر کارهای امداد قرار دارد
مدیرکل کمیته امداد بیان کرد : برای ایجاد اشتغال هیچگونه محدویتی برای خانواده های تحت حمایت وجود ندارد و هر شغلی که از نظر مشاورین حوزه اشتغال توجیه اقتصادی و قابلیت اجرا داشته باشد ، کمیته امداد در آن زمینه ورود پیدا می کنند و با تخصیص اعتبارهای لازم آنرا عملی خواهد کرد .
ناصر ظاهری در بازدید از طرح اشتغال تولید تابلوهای هنری اظهار داشت : برخی از طرحهای اشتغال کمیته امداد از کیفیت بالایی برخوردار هستند به شکلی که ضمن اشتغال مجری طرح تعدادی از خانواد های مددجو را نیز مشغول به کار می نمایند .
ایشان در ادامه افزود : کمیته امداد برای کارفرمایانی که برای تکمیل کادر پرسنلی خود در کارگاهها از مددجویان کمیته امداد استفاده نمایند نیز تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته است که علاقمندان می تواند با مراجعه به حوزه اشتغال کمیته امداد از مزایای این طرح برخوردار گردند .
وی در پایان اظهارداشت : کمیته امداد در سالجاری با تمرکز بیشتر و استفاده از مشاوران مجرب در زمینه اشتغال در نظر دارد تا تمامی خانواده های تحت حمایتی را که توانایی مهارت آموزی و ایجاد اشتغال دارند را شناسایی و وارد بازار کار نماید و بزودی جشن خودکفا شدن این عزیزان را برگزار نماید .