
افتتاح کلینیک روانشناسی و مشاوره راه زندگی (رز) در استان قزوین
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، حسین انواری در آئین افتتاحیه مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره «کلینک رز» بیان کرد: کار بزرگی که در امداد انجام شده و به رشد و تعالی خدمترسانی به محرومان از طریق مشاوره، منجر شده است، نباید متوقف شود.
وی ادامه داد: باید طرحهای جدید داشته و بدانیم نوع مخاطب در امداد تغییر کرده از این رو خدماترسانی متناسب با این تحولات تغییر کند.
عضو هیات امنای کمیته امداد اضافه کرد: در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است.
وی با تاکید بر نقش مشاوران در ارتقای فکری و فرهنگی مددجویان، افزود: مشاورانی میتوانند در تحول فکری مددجویان نقش داشته باشند که دارای تجربه بوده و با فقر و ابعاد آن آشنایی مناسب داشته باشند؛ در این صورت است که میتوانند آشفتگیهای ذهنی و درونی مددجویان را التیام بخشیده و برای آنها زندگی آرامی را رهنمون شوند.
انواری با بیان اینکه مشاوره تنها یک شغل نیست بلکه یک تکلیف است، اظهار کرد: لازم است کار پژوهشی با همکاری حوزه و مراکز فقهی و علمی داشته باشیم؛ البته این به معنای نفی دستاوردهای علمی نیست ولی باید بررسی کنیم که کدام یک از دستاوردها با مبانی دینی ما مطابقت دارد از این رو باید مشاوران و مددکاران را به سمت آموزشهای محتوایی و فکری هدایت کنیم.
عضو هیات امنای کمیته امداد خاطرنشان کرد: آنچه به عنوان مشاوره و مددکاری صورت میگیرد در جهت تقویت مخاطب و بالا بردن اعتماد به نفس و عزت مددجو است.
وی اعلام کرد باید آموزش مستمر نیروهای خود را در دستور کار داشته باشیم و جلسات مختلفی برگزار و به مشکلات مشاوران هم رسیدگی شود و از همفکری افراد و اساتید این حوزه استفاده شود.
انواری تاکید کرد: یکی از مسائلی که در جهت ارتقای مشاوره باید مورد توجه قرار گیرد عزت و کرامت و ارتقای بینش مشاور نسبت به خود و ارتقای بینش دیگران نسبت به مشاور است در نتیجه باید نگرانی ها را از مشاور دور کنیم تا با آرامش بتواند وارد کار شود.
عضو هیات امنای کمیته امداد عنوان کرد: اگر بخواهیم کار اساسی انجام دهیم باید خدمات را به روز کنیم و این امر هم با بهرهگیری از تجربیات و توانمندی کسانی است که در کمیته امداد تجربه کسب کردهاند.
پایان پیام/س