
کمک های مردم حتی برای نیازمندان خارج از استان هزینه نمی شود
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ همت امانی بیان کرد: مردم نیکوکار کمک های خود را با نیّت های مختلف اهداء می کنند که همه این کمک ها براساس نیتی که اهداء شده برای محرومان صرف می شود چراکه در این زمینه ما امانت دار بوده و موظف به رعایت امانتداری هستیم.
وی ادامه داد: حتی در مجموع کمک های انجام شده، ریالی از کمک های مردمی برای اتباع بیگانه و یا نیازمندان خارج از استان صرف نمی شود چراکه کمک های مردمی مختص مردم استان است و حتی در مواردی که کمک برای منطقه ای خاص در استان، روستایی و یا محله ای شده باشد، کمک اعطایی در همان محل و منطقه هزینه می شود.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: به عنوان نمونه زکات جمع اوری شده در روستاها برای نیازمندان همان روستا هزینه می شود و یا در جشن عاطفه ها کمک های جمع آوری شده در مدارس برای دانش آموزان نیازمند همان مدرسه صرف می شود.
وی افزود: همچنین صدقه جمع آوری شده در شهر قزوین در شهر دیگری برای نیازمندان صرف نمی شود، از همین روست که با تعریف کدهای مهربانی جداگانه برای شهرهای مختلف این امکان فراهم شده است تا نیکوکاران کمک های خود را به نیازمندان مناطقی که نیت کمک به آنها را دارند، پرداخت کنند.
امانی عنوان کرد: در طرح اکرام ایتام نیز این فرصت برای نیکوکاران فراهم شده تا کمک خود را به وطر مستقیم به حساب فرزند معنوی تحت حمایتشان واریز کنند.
وی یادآورشد: عموم مردم نیکوکار می توانند کمک های خود را علاوه بر مراجعه حضوری از طریق کد مهربانی #028*8877* و سایت www.33808.ir به دست نیازمندان و محرومان استان برسانند.
انتهای پیام/س