
شرکت گسترده حافظان امنیت در طرح اکرام ایتام
مدیر کل کمیته امداد استان قزوین با اشاره به اینکه امنیت مرزها و شهرها مدیون حضور سربازان ملت در نیروی انتظامی و یگان ویژه می باشد ، بیان کرد : دو نعمت مجهول است یکی سلامتی و یکی امنیت و زمانی ما به ارزش این دو نعمت پی می بریم که سلامتی و امنیت ما به خطر بیفتد .
ناصر ظاهری در جمع صمیمی حافظان امنیت عنوان کرد : امنینت جامعه اسلامی به دست کسانی به خطر می افتد که خداوند آن را در قرآن مترفین خوانده است و آنها کسانی هستند که انفاق را فراموش کردند و امروز با توجه به آماری که از سال 1400 و 1401 در دست ماست ، با افزایش خوبی نسبت از حضور مردم در کمک به نیازمندان و مستمندان هستیم .
وی در ادامه افزود : تمامی فعالیتهای کمیته امداد ریشه قرآنی دارد و خداوند بیشترین نفع انفاق را متعلق به صاحب انفاق دانسته است و باید این فرهنگ احسان و انفاق در جامعه اسالمی ترویج پیدا کند .
سرهنگ نوری نژاد فرمانده یگان ویژه استان قزوین نیز با استقبال از طرح اکرام ایتام تصریح کرد : نیروهای این یگان از افراد مومن و متدین می باشند و همیشه در همه عرصه های خدمت رسانی به نیازمندان پیشقدم بودند ، هستند و خواهند بود .