
پایگاه ویژه خدمت رسانی کمیته امداد در خیابان نادری
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ مسعود کلهر بیان کرد: همه دفاتر کمیته امداد امام خمینی (ره) در ساعت های اداری آماده دریافت کمک های مردمی برای امدادرسانی به ینازمندان و محرومان هستند.
وی ادامه داد: در شهر قزوین علاوه بر دفاتر اداری کمیته امداد، دفتر کمیته امداد امام (ره) در خیابان نادری تقاطع بوعلی که به چهارراه نادری مشهور است، در خارج از ساعت های اداری فعال بوده و آماده دریافت کمک های مردمی است.
رئیس کمیته امداد اداره قزوین اضافه کرد: در این پایگاه خدمت رسانی علاوه بر دریافت کمک های مردمی، فضایی برای دیدار صمیانه حامیان و ایتام، برپایی جشن تولد برای ایتام توسط حامیان و خدماتی از این دست فراهم شده است.
وی افزود: این دفتر نه تنها در ساعت اداری فعال بوده بلکه فعالیت آن تا ساعت 20 (هشت شب) نیز ادامه دارد و آماده دریافت کمک های نقدی و غیرنقدی مردم نیکوکار برای امدادرسانی به نیازمندان و محرومان است.
کلهر توضیح داد: این دفتر کمیته امداد که ستاد نادری قزوین مشهور است با هدف کمک به نیازمندان تجهیز و بازسازی شده و در راستای ترویج فرهنگ احسان و انفاق، فعالیت دارد که از ایتدای سال جاری تاکنون بیش از دو میلیارد تومان کمک های نقدی و غیرنقدی را از نیکوکاران دریافت کرده است.
وی یادآورشد: عموم مردم نیکوکار می توانند با مراجعه به این مرکز در خدمت رسانی به نیازمندان و محرومان مشارکت کنند در ضمن کد مهربانی #028*8877* به صورت شاینه روزی و بدون نیاز به اینترنت نیز امکان کمک رسانی به محرومان را در سرفصل های مختلف فراهم کرده است.
انتهای پیام/س