روایت کارآفرینی که از شاگردی شروع کرد و کارآفرین شد

کد :
56540
آخرین به روزرسانی :
25 بهمن 1401 - 10:56

از پیشنهاد صفحه «روایت کارآفرینی که از شاگردی شروع کرد و کارآفرین شد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی

روایت کارآفرینی که از شاگردی شروع کرد و کارآفرین شد

کارآفرینی که در کودکی شاگرد خیاطی بود ولی با تلاش و علاقه ای که به خیاطی داشت کارآفرین شد و هم اکنون 45 بانوی سرپرست خانوار در تولیدی ایشان مشغول کار هستند .

به گزارش سایت خبری کمیته امداد استان قزوین ؛ آقای طهماسبی  که از کودکی شاگرد خیاطی در تهران بود و با توجه به علاقه و پشتکاری که از کودکی به این شغل داشت ، خیاطی را ادامه داد و تبدیل به یک خیاط حرفه ای شد و هم اکنون برای 45  نفر از زنان سرپرست خانوار شهرستان آبیک شغل ایجاد کرده است .

این کارآفرین سخنان خود را اینگونه آغاز کرد : اینجانب امین طهماسبی متولد 1341 از شهر زنجان هستم . از همان دوران کودکی به تهران مهاجرت کردیم و پس از گذراندن دوران ابتدایی در یک خیاطی به عنوان شاگرد مشغول به کار شدم . باتوجه به علاقه ای که به این شغل داشتم به سرعت پیشرفت کردم به طوری که پس از مدتی کت شلوار میدوختم و از سال 1365 وارد عرصه تولید شدم .

آقای طهماسبی  ادامه داد : پس از مدتی به فکرایجاد یک کارگاه تولیدی برای خودم افتادم و با توجه به بررسی هایی که انجام دادم ، آبیک را برای ایجاد کارگاه انتخاب کردم در ابتدا با اجاره یک زیر زمین 200 متری شروع کردم و سپس با گسترش کار ، کارگاه خود را با اجاره یک محل 400 متری گسترش دادم و حالا هم در این سوله به کار تولید و دوخت انواع لباس زنانه مشغول هستیم .

ایشان در پاسخ به این سوال که بازار کار تولیدات شما چگونه است ؟ گفت : دو فرزند من در کار تولید و فروش به من کمک  و مغازه ای  در تهران اجاره کردیم و تمام محصولات در انجا به فروش می رسد و چون ارائه محصولات از تولید به مصرف می باشد و با سود منصفانه در اختیار مشتری قرار می گیرد ، تولیدات به سرعت فروخته می شود و گاها ما در تولید از بازار تقاضا عقب می افتیم .

آقای طهماسبی در پایان صحبتهای خود با اشاره به این نکته که به طور مستقیم و غیر مستقیم حدود 70 نفر از این مجموعه تولیدی سود می برند ،اظهار داشت : توصیه من به همه جوانانی که از نبود کار گله می کنند این است که با کارهای کوچک شروع کنند و با پشتکار و تلاش حتما موفق خواهند شد .کمیته امداد با ارائه مشاوره های شغلی مناسب و همچنین اعطای تسهیلات اشتغال راه برای اشتغال جوانان فراهم آورده است .

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)