طرحهای اشتغال کمیته امداد ، راه مناسب برای خودکفایی مددجویان

کد :
56030
آخرین به روزرسانی :
29 دی 1401 - 13:44

از پیشنهاد صفحه «طرحهای اشتغال کمیته امداد ، راه مناسب برای خودکفایی مددجویان» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی

طرحهای اشتغال کمیته امداد ، راه مناسب برای خودکفایی مددجویان

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین در بازدید از طرحهای اشتغال کمیته امداد گفت : اجرای صحیح و کارشناسی شده طرحهای اشتغال کمیته امداد راه مناسب برای خودکفا شدن خانواده های تحت پوشش کمیته امداد است.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد استان قزوین؛ ناصر ظاهری دربازید از طرحهای اشتغال کمیته امداد بیان نمود :  اشتغال مسئله مهم و اساسی جامعه ما بخصوص خانواده های تحت پوشش کمیته امداد می باشد .

ایشان در ادامه اظهار داشت : کمیته امداد با داشتن کارشناسان مجرب و متخصص توانسته است برای تعداد قابل توجهی از خانواده های تحت حمایت خود که غالبا از زنان سرپرست خانوار می باشند، شغل پایدار و مناسب ایجاد نماید به طوریکه این خانواده ها پس از مدت کوتاهی به خودکفایی رسیده اند.

ظاهری عنوان کرد : کارشناسان کمیته امداد پس از ایجاد اشتغال توسط مددجویان با مراجعه و بازدیهای فصلی و ماهانه ، از پیشرفت و روند شغل ایجاد شده بازدید به عمل می آورند و در صورت نیاز مساعدتهای لازم برای گسترش شغل انجام خواهد پذیرفت .   

مدیر کل کمیته امداد استان قزوین یادآور شد : تمام خانوارهایی که در 5 دهک اول باشند می توانند با مراجعه به سامانه سها و ثبت نام، از مزایای طرح اشتغال کمیته امداد بهره مند شود و با مشاوره با کارشناسان کمیته امداد شغل مناسب با درآمد خوب و پایدار ایجاد نمایند .

 

انتهای پیام .

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)