ریشه کنی بی سوادی ، مهمتر از ریشه کنی فقر

کد :
55663
آخرین به روزرسانی :
5 دی 1401 - 15:05

از پیشنهاد صفحه «ریشه کنی بی سوادی ، مهمتر از ریشه کنی فقر» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
فرهنگی و تربیتی

ریشه کنی بی سوادی ، مهمتر از ریشه کنی فقر

مدیر کل کمیته امداد استان بیان نمود : ریشه کن کردن بی سوادی و ارتقاء سطح علمی جامعه می تواند سبب از بین رفتن فقر در جامع شود .

ناصرظاهری در دیدار با ابراهیمی فلاح معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان قزوین ضمن تبریک سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام خمینی (ره)  ، به همه فعالان این عرصه ، اظهار داشت: طبق آموزه های دین اسلام ، سوادآموزی از مهمترین ارکان جامعه است . اهمیت سواد و سوادآموزی به گونه ای است که در صدر اسلام رسول خدا(ص) از اسرای  باسواد برای آموختن خواندن و نوشتن به مسلمان در برابر آزادی از اسارت، استفاده می کردند .

وی در ادامه افزود : انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزش و پرورش و کمیته امداد ،گامی بلند در راستای ریشه کنی بیسوادی در استان می باشد . شناسایی جامعه بیسواد توسط سامانه های هوشمند ،مراجعه حضوری و راهنمایی های لازم جهت شرکت در کلاسهای سوادآموزی ، در نظر گرفتن بسته های تشویقی برای فارغ التحصیلان پس از اخذ مدرک سوادآموزی از جمله مفاد تفاهم نامه بین این دو سازمان می باشد .

مدیرکل کمیته امداد بیان نمود : حتی وجود تعداد اندک بیسواد، زیبنده جامعه اسلامی نیست ، چون بیسوادی باعث ایجاد آسیب و در برخی مواقع به تداوم چرخه فقر کمک خواهد کرد .لذا همه مسئولان ، شرکای سوادآموزی برای بازماندگان از تحصیل هستند .

ابراهیمی فلاح معاون سواد آموزی آموزش و پرورش در ادامه این دیدار گفت : هفته نهضت سواد آموزی از یکم تا هفتم دیماه می باشد . طبق آمار رسمی 99.6درصداستان باسواد هستند و استان قزوین جزء 10 استان برتر کشور در جهاد علیه بی سوادی می باشد . محدوده فعالیت سوادآموزی در فاصله سنی 10 تا 49 سالگی می باشد .سواد آموزی شامل سه مرحله سوادآموزی ، تحکیم و انتقال است که پس از اجرای این سه مرحله با راستی آزمایی هایی که صورت می پذیرد ، مدرک پایان مقطع ابتدایی به شرکت کنندگان تقدیم می گردد .

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)