زکات نیاز به تبیین بیشتر در جامعه دارد

کد :
55532
آخرین به روزرسانی :
27 آذر 1401 - 17:12

از پیشنهاد صفحه «زکات نیاز به تبیین بیشتر در جامعه دارد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

زکات نیاز به تبیین بیشتر در جامعه دارد

رئیس اداره زکات کمیته امداد استان قزوین گفت: برای تبلیغ و ترویج زکات گام های خوبی داشته شده ولی با توجه به شرایط جامعه و کاستی ها در گذشته، لازم است برای تبیین زکات گام های بیشتری برداشته شود.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ حجت الاسلام باب اله شهسواری در بازدید از مرکز نیکوکاری روستای حسین آباد (ازتوابع بوئین زهرا) و تقدیر از دو تن از زکات دهندگان این روستا بیان کرد: در قرآن اقامه نماز و پرداخت زکات به عنوان محک ایمان و اخلاص برشمرده شده است.

وی ادامه داد: این دو در حقیقت نخستین گام وفاداری به دین معرفی شده اند چنان که قرآن در آیه 43 سوره بقره می فرماید که نماز به پا دارید و زکات بپردازید و همراه رکوع کنندگان رکوع کنید.

رئیس اداره زکات کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: پس روشن می شود که یاد خدا همراه با توجه به خلق خداست و پرواز روح همراه با امداد جسم است، اگر کمک به محرومان همراه با نماز و رابطه با خدا باشد مفید است؛ وگرنه همراه با منت و استعمار خواهد بود و سر از برده کشی در خواهد آورد.

وی افزود: برای تبلیغ و ترویج زکات گام های خوبی داشته شده ولی با توجه به شرایط جامعه و کاستی ها در گذشته، لازم است برای تبیین زکات گام های بیشتری برداشته شود.

حجت الاسلام شهسواری عنوان کرد: باید مفاهیم و ابعاد مختلف زکات را تشریح و تبیین کنیم چراکه زکات هم همانند نماز دارای اسراری است به عنوان نمونه در زکات به فقرا و محرومان کمک مادی می شود و در نماز برای آنان و همه مسلمین دعا می شود.

وی تصریح کرد: در زکات، مال انسان پاکیزه می شود؛ در نماز قلب انسان، در پرداخت زکات شکر مالی و در اقامه نماز، شکر جانی و بدنی است همچنین با دادن زکات، صفت بخل از انسان دور می شود؛ با خواندن نماز صفت تکبّر سرکوب می شود.

رئیس اداره زکات کمیته امداد استان قزوین خاطرنشان کرد: باید در میان مردم بگوئیم که زکات حافظ مال است؛ نماز حافظ همه اعمال است؛ باید مردم بدانند که زکات سرمایه فقیران و نماز سرمایه عابدان است در نتیجه زکات دهنده دوست دارد مالش برکت پیدا کرده و زیاد شود، نمازگزار هم به دنبال پاداش های بسیار است.

وی توضیح داد: در جمع بندی باید گفت اگر چه زکات، عبادتی مالی است و در ظاهر جنبه مادی دارد اما از آنجا که با خود فوایدی همچون درمان صفت زشت بخل، تقرب الی ا... و جلب رحمت الهی، فرو نشاندن غضب الهی و آمرزش گناهان، فراهم کردن زمینه استجابت دعا و خصوصا قبولی نماز را به همراه دارد.

حجت الاسلام شهسواری یادآورشد: زکات در عین مادی بودن، نقش بسیار مهمی در تعالی روح مؤمن دارد.

در انتهای این بازدید از دو تن از زکات دهندگان و فعالان در ترویج زکات تقدیر شد.

انتهای پیام/س

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)