کمیته امداد سنت های الهی را احیاء کرد

کد :
55501
آخرین به روزرسانی :
24 آذر 1401 - 09:50

از پیشنهاد صفحه «کمیته امداد سنت های الهی را احیاء کرد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
رویداد

کمیته امداد سنت های الهی را احیاء کرد

مدیر امداد و سلامت و حوزه های علمیه گفت: در این نهاد شما امدادگران سنت های الهی را احیاء کردید و بازهم باید این راه را ادامه دهید و سنت های دیگری هست که باید احیاء شود.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ حجت الاسلام مهدی پناهی در شورای مدیران کمیته امداد استان قزوین بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) سنت های الهی را احیاء کرد؛ در این نهاد شما امدادگران سنت های الهی را احیاء کردید و بازهم باید این راه را ادامه دهید و سنت های دیگری هست که باید احیاء شود.

وی ادامه داد: باید در نهاد خانواده فرهنگ سازی کنیم تا با گسترش فرهنگ انفاق و نیکوکاری، طایفه و فامیل نیازمندان خود را پوشش دهند که اگر چنین شود دیگر نیازمندی نخواهیم داشت.

مدیر امداد و سلامت و حوزه های علمیه اضافه کرد: باید طرح هایی را برای احیای برخی سنت های حسنه اجرا کنیم به عنوان نمونه باید این جهت گیری در خانواده ها و فامیل ها گسترش یابد تا اگر نیازمندی در میان خانواده ای وجود دارد نزدیکان و خویشان آنها با کار جمعی و گروهی برای کمک به آنها اقدام کنند. و این چنین طرحی نیازمند ساماندهی است.

وی افزود: در سنگر خدمت به خلق خدا و به خصوص نیازمندان به کسانی خدمت می کنید که چه بسا در میان نزدیکان خود افراد متمکن و یا توانمندی را دارند ولی به آنها کمک نکرده اند و حال شما بعد از خدا امید آنها هستید که قطع یقین باید خوشحال باشید که به قشری خدمت می کنید که دعایشان در درگاه الهی مقبول است.

حجت الاسلام پناهی عنوان کرد: مددجویی که به ظاهر مشکل دارد ولی در حقیقت نعمت الهی هستند که باید با تلاش و سعی فراوان برای خدمت به آنها اقدام کنیم چراکه به گفته بزرگان همین کمک ها دستگیر ما خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: ما نسبت به کمیته امداد امام خمینی (ره) و همکاری های مشترک حساسیت داریم چراکه هر آنچه ما در حوزه علمیه در زمینه خدمت به مردم و محرومان می گوئیم، در کمیته امداد امام خمینی (ره) بدان عمل می شود.

مدیر امداد و سلامت و حوزه های علمیه عنوان کرد: در حوزه آسیب های اجتماعی باید موضوع آموزش و پیشگری را مورد توجه قرار دهیم چراکه با پیشگیری می توانیم برای مدیریت و کاهش آسیب ها برنامه ریزی کنیم البته نهادی که می تواند در حوزه آموزش با محوریت تعالیم دینی خدمات ارائه کند، حوزه علمیه است از این رو باید تلاش کنیم تا با تولید محتوا برای پاسخگویی به شبهات وارده در فضای مجازی برای تبیین وارد شویم.

وی تصریح کرد: در حوزه تولید محتوا حوزه علمیه می تواند نقش موثری ایفاء کند و در این بین کمیته امداد امام خمینی (ره) می تواند در احیای سنت های الهی میدان داری کند و نقش موثری در حوزه جامعه هدف خود داشته باشد.

حجت الاسلام پناهی گفت: در بزنگاه تدوین برنامه هفتم توسعه هستیم؛ لازم است نقش کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان یک نهاد خدمتگذار به مردم بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد چراکه جای خالی کمیته امداد در برخی احکام برنامه توسعه دیده می شود.

وی اظهارکرد: در زمینه زکات نیز ظرفیت طلاب و روحانیون می تواند برای تبیین هرچه بیشتر و بهتر زکات مورد استفاده قرار گیرد وقتی مردم با احکام اسلامی آشنا شوند و برایشان دستورات دینی تبیین شود رغبت و علاقه بیشتری خواهند داشت.

مدیر امداد و سلامت و حوزه های یادآورشد: البته نباید از موضوع مهم صدقه هم غافل شویم در واقع نگاه به صدقه را محدود به دیدن خوابی بد و یا اتفاقی خاص نکنیم؛ از صدقه برای سلامتی امام زمان (عج) که همواره برای ما دعاگوست، غافل نشویم همچنین صدقه برای سلامتی بیماران و ... مواردی است که می تواند برای زندگی ما موثر باشد.

انتهای پیام/س

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)