
آغاز بکار کارگاه آموزش خیاطی در آراسنج
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ رئیس کمیته امداد بوئین زهرا در مراسم آغاز بکار کارگاه آموزش خیاطی روستای آراسنج بیان کرد: در این کارگاه 30 نفر از خانم های علاقمند برای آموزش خیاطی دوره های آموزش را طی می کنند که براساس تفاهم نامه با فنی و حرفه ای استان در پایان، افراد پس از طی موفقیت در آزمون، گواهینامه پایان دوره و مهارت آموزی دریافت خواهند کرد.
ابوالفضل خاکباز اضافه کرد: این دوره آموزشی به مدت سه ماه برگزار می شود که برای هر نفر هزینه آموزش سه میلیون تومانی پیش بینی شده است در نتیجه این کارگاه برای مددجویان و نیازمندان به صورت رایگان برگزار می شود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده افزود: طی 6 ماهه نخست سال جاری تعداد 479 نفر به بانک های شهرستان بوئین زهرا برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند که از این تعداد تنها 121 نفر به مبلغ هفت میلیارد و 672 میلیون تومان تسهیلات اشتغال زایی دریافت کرده اند.
رئیس کمیته امداد بوئین زهرا عنوان کرد: از این تعداد 87 نفر به مبلغ 6 میلیارد و 840 میلیون تومان از بانک های عامل و 34 نفر به مبلغ 832 میلیون تومان با معرفی به صندوق قرض الحسنه امداد ولایت تسهیلات اشتغال زایی دریافت کرده اند.
وی یادآورشد: یکی از رویکردهای کمیته امداد امام خمینی (ره) که امروز نیز برای افتتاح کارگاه آموزشی در این مکان حاضر شده ایم، آموزش است که طی 6 ماهه نخست سال جاری در شهرستان بوئین زهرا 115 نفر از آموزش مهارتی بهره مند شده اند.
انتهای پیام/س