مددکار مطالبه گر نیاز محرومان است
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ ناصر ظاهری در نشست آموزشی مددکاران که در کمیته امداد استان قزوین برگزارشد، بیان کرد: شما مددکاران کاری انجام می دهید که مقدس و شریف است، شاید در عنوان همه ما امدادگر خوانده شویم ولی کار مددکاری دارای جایگاه و شأن خاصی است.
وی ادامه داد: وقتی در بازدیدهای مفتاح الجنه که دیدار با مددجویان و نیازمندان است، به خدمات ارائه شده و کاستی های موجود می رسیم به قداست و لذت خدمت به محرومان و اهیمت کار مددکاری بیش از پیش پی می بریم.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: نظام مددکاری کمیته امداد، خانواده محور است از این رو لازم است خانواده های نیازمند را کامل ببینیم و در تدبیر معیشت خانواده، آنها را راهنمایی کرده و از مشاوره های دلسوزانه دریغ نکنیم البته این رویکردها همگی باید با توجه به سبک زندگی اسلامی ایرانی باشد تا خانواده از مسیر صحیح و درست خود دور نشود.
وی افزود: استانداردسازی فعالیت ها یک امر مهم است که باید مورد توجه باشد و در این مسیر پایش فعالیت ها و اقدامات انجام شده برای بررسی اثربخشی فعالیت ها و برنامه ها یک امر مهم و جدی است.
ظاهری خاطرنشان کرد: خانواده های نیازمند هر یک دارای مشکلات و شرایط مختلفی هستند از این رو نمی توان نسخه ای واحد را برای آنها تجویز کرد چراکه در این زمینه مددکار با اشرافیت و حساسیت هایی که دارد، راهکار شایسته ای را اراپه می دهد از این رو نقش اثرگذاری دارد.
وی تصریح کرد: تفکیک نیازهای خانواده های نیازمند براساس اهمیت و فوریت یکی ضرورت است، همانطور که یک بیمار ممکن است در شرایط اورژانسی در خدمات بیمارستانی در اولویت قرار گیرد، یک مددجو با شرایط اضطراری نیز وقتی در وضعیت اورژانسی است باید خدمات را با فوریت دریافت کند تا زمانی که شرایط او عادی شود.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اظهارکرد: حفظ شأن و کرامت نیازمندان و مددجویان یک اولویت اساسی است چراکه حفظ کرامت مددجویان اولویت جدی در روند خدمت رسانی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی عنوان کرد: ترویج فرهنگ کار و تلاش یک امر مهم است نباید از کار و تلاش دوری کنیم بلکه بدانیم با کار و تلاش است که می توانیم خدمت رسانی شایسته داشته باشیم.
ظاهری گفت: توجه به تحصیل فرزندان مددجو یکی دیگر از ضرورت های کاری مددکاران است چراکه با تحصیل فرزندان نیازمند زمینه و بستر انتقال فقر به فرزندان خانواده گرفته شده و فرزندان مددجو به جایگاه شایسته ای در جامعه خواهند رسید.
وی تأکید کرد: مددکار مطالبه گر نیازهای مددجو است؛ تعهداتی که به صورت عمومی و یا در دیدار به نیازمندان داده شده را پیگیری کند چراکه مددکار به واقع باید زبان گویای مددجو باشد البته توجه به نقش مادری یکی دیگر از ضرورت های کاری است که باید در فرایند مددکاری به درستی مورد توجه قرار گیرد چراکه مادر در خانواده از نقش اساسی و مهمی برخوردار است.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین یادآورشد: بدانیم که همه ما فقیر هستیم و اینگونه نیست که خود را غیرنیازمند بدانیم بلکه همه ما نیازمند درگاه الهی هستیم و به دعای محرومان نیازمندیم.
انتهای پیام/س