مالی که زکاتش پرداخت شود، پربرکت می شود
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ آیت اله عبدالکریم عابدینی در همایش علمی، ترویجی و تکریمی زکات استان که در حسینیه شهدای روستای شیداصفهان برگزار شد، بیان کرد: قرآن زکات را عامل فلاح و رستگاری می داند اگر فلاح را در عرصه اقتصادی سیاسی و اجتماعی معنا کنیم به معنی موفقیت و پیشرفت و رستگاری است.
وی ادامه داد: خداوند ویژگی اهل تقوا و هدایت را بیان می کند می فرماید اهل تقوا و هدایت تا ایمان به غیب نداشته باشد، آن چیزی که در اختیارش هست را به دیگری نمی دهد.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: نکته دیگر اینکه ما مال داریم و رزق هم داریم، هر جا صحبت از مال است نگرانی فتنه و ازمایش است ولی وقتی از رزق صحبت می شود صحبت از موفقیت و برکت است.
وی تصریح کرد: کسی که زکات مال خود را می دهد رزق او برکت دارد و خداوند فرمود من رزاق شما هستم ولی کسی که به زکات توجه نمی کند، مال جمع کرده ، وبال گردنش می شود و باعث گرفتاری صاحب مال می شود.
آیت الله عابدینی گفت: زکات را قرآن یکی از معیارهای تشخیص مومن از منافق معرفی می کند و بر اساس آیات قرآن، منافقان کنار هم هستند ولی دلسوز یکدیگر نیستند و حتی امر به منکر کرده و از کار خوب جلوگیری می کنند و دستانشان را بسته نگاه می دارند و خیری از دست های آنها به دیگران نمی رسد اما مومنان دلسوز یکدیگر بوده و و نماز را برپا می دارند و زکات پرداخت می کنند.
رئیس شورای زکات استان قزوین یادآورشد: بر اساس آیات قرآن زکات عامل نزول برکات الهی می شود و نکته دیگر اینکه وقتی زکات می دهیم آنچه پرداخت می کنیم مال ما نیست و در واقع این مال سائل و محروم بوده که به امانت به ما سپرده شده بود و نباید در مال ما باشد که اگر این حق را ندهیم برای ما خطر آفرین است و برکت را از بین می برد.
انتهای پیام