شیطان و شیطان صفتان به دنبال فاصله انداختن بین مردم و دین هستند
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ اعلایی در همایش علمی، ترویجی و تکریمی زکات استان که در حسینیه شهدای روستای شیداصفهان برگزار شد، بیان کرد: جامعه ای موفق است که به تکلیف الهی عمل می کند و از مال و جان خود می گذرد تا واجب الهی را ادا کند.
وی ادامه داد: روستای شیداصفهان با فعالیت در حوزه زکات و پرداخت زکات نشان داده که به وعده الهی ایمان دارد و معتقد است رزق در جای دیگری تعیین شده و لطف و رحمت الهی در کنار محاسبات ما در زندگی ما موثر است و معادلاتی در نزد خدای متعال وجود دارد که می تواند منشا رحمت و عذاب باشد.
استاندار قزوین اضافه کرد: ما هم باید به واجبات عمل کنیم و هم تبیین کنیم و هم نسبت به وجود غیب و اراده الهی در سرنوشت الهی تواصی داشته و به نسل های جوان توصیه کنیم نسبت به این موضوعات توجه داشته باشند و از شما تشکر می کنیم که به این مقوله عمل کردید.
وی تصریح کرد: شیطان و دشمنان شیطان صفت ملت ما به دنبال فاصله انداختن بین مردم و دستورات دین هستند و در این شرایط سخت و در جدال بین حق و باطل خوشا به حال کسانی که در جبهه حق قرار می گیرند و کسانی که زکات پرداخت کردند در واقع لبیک به حضور در جبهه حق را به صورت عملی نشان داده اند.
اعلایی یادآورشد: با توجه به فعالیت پررنگ این روستا در حوزه زکات تیمی در استان مامور شده اند که توجهی به مسائل و مشکلات این روستا داشته باشند.
انتهای پیام