بهره مندی هفت هزار مددجو از خدمات فرهنگی
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ حسین قلی پور در تشریح اقدامات انجام شده بیان کرد: توانمند سازی فکری و فرهنگی خانواده های تحت حمایت از جمله مهمترین برنامه های کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین است، چراکه معتقدیم، نمی توان به موضوع معیشت توجه کرد و از مسائل فرهنگی خانواده غافل ماند.
وی ادامه داد: کار فرهنگی یعنی در حوزه اندیشه، استعدادها و انسان سازی کار کنیم تا فقر فرهنگی حاصل فقر اقتصادی نباشد و دوری از برخی امکانات موجب محروم ماندن جامعه از یک استعداد نشود.
معاون فرهنگی کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: هفت هزار و 14 مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان قزوین در 4 ماهه نخست سال جاری از خدمات مختلف حوزه فرهنگی بهره مند شده اند.
وی اعلام کرد: ارائه خدمات آموزشی به 450 مددجوی شرکت کننده در همایش های آموزشی و راهنمایی و مشاوره 964 مددحو از جمله خدمات و فعالیت های انجام شده در این حوزه بوده است.
قلی پور خاطرنشان کرد:همچنین به 500 نفر از مددجویان در قالب فعالیت شبکه های امداد فرهنگی در روستاها و مناطق محروم خدمت ارائه شده و دو هزار مددجو هم در ایام دهه کرامت ، امامت و ولایت از برنامه های فرهنگی مانند جشن ویژه دختران در روز دختر و نشست های بصیرتی بهره مند شده اند.
وی توضیح داد: برگزاری آموزش روخوانی، روانخوانی و فهم قرآن با همکاری مربیان به صورت مجازی و حضوری برای 450 نفر از مددجویان در ایام ماه مبارک رمضان از دیگر خدمات فرهنگی بوده است.
معاون فرهنگی کمیته امداد استان قزوین خاطرنشان کرد: حضور 250 نفر از مددجویان در طرح ملی یاس که با همکاری هلال احمر و با حضور دختران تحت حمایت اجرا می شود از دیگر برنامه های فرهنگی اجرا شده است.
وی گفت: اجرای طرح 313 برای 300 خانواده که با مشارکت و همکاری 60 روحانی اجرا شد در کنار اعزام یک هزار نفر از مددجویان به اردوهای زیارتی و آموزشی و اجرای طرح فلاح برای 350 خانواده تحت حمایت از برنامه های دیگر خوزه فرهنگی بوده است.
قلی پور عنوان کرد: برگزاری جشن تکلیف برای 250 نفر از دختران تحت حمایت با همکاری حوزه علمیه خواهران و برگزاری برنامه روزه اولی ها برای 500 نفر از فرزندان مددجو با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و حئوزه علمیه خواهران از دیگر برنامه های اجرا شده است.
معاون فرهنگی کمیته امداد استان قزوین یادآورشد: یکی دیگر از برنامه های فرهنگی راه اندازی مراکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی است که تاکنون به 36 مرکز رسیده است.
انتهای پیام