خدمات کمیته امداد برای پیشگیری از اعتیاد، عمل به مسئولیت اجتماعی است
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ علی رحمانی در نشست علمی و آموزشی پیشگیری از اعتیاد که با حضور تعدادی از خانواده های تحت حمایت کمیته امداد برگزار شد، بیان کرد: برگزاری جلساتی از این دست ، درواقع تلاش برای سالم ماندن جامعه از آسیب های ناشی از اعتیاد است.
وی ادامه داد: معمولاً اعتیاد از سیگار شروع می شود و متأسفانه شاهد صحنه های دردناکی هستیم و متاسفانه برخی افراد کشیدن سیگار و قلیان را برای خود کلاس می دانند و باید این دیگاه را با رویکردهای فرهنگی اصلاح کرد.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان قزوین اضافه کرد: متأسفانه سن اعتیاد به 13 سال رسیده است و حدود دو درصد از دانش آموزان ما به اعتیاد آلوده هستند، بنابرابن امروز فرهنگ سازی نه به اعتیاد یک ضرورت انکار ناپذیر است.
وی افزود: قریب به 40 درصد از زندانیان، مجرمان مواد مخدر هستند و 60 درصد مابقی زندانیان نیز 23 درصدشان با موضوع مواد مخدر ارتباط دارند و این یعنی این که قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر به همه اقشار جامعه به چشم مشتری نگاه می کنند.
رحمانی عنوان کرد: خدمات و حمایت های کمیته امداد امام خمینی (ره) برای پیشگیری و یا ترک اعتیاد، عمل به مسئولیت اجتماعی است که باید از این خدمات قدردانی کنیم، این اقدام، گامی در جهت فرهنگ سازی گسترده برای مبارزه با مواد مخدر است.
وی با اشاره به برخی فرهنگ سازی ها در حوزه راهنمایی رانندگی با کلیپ های "داود خطر" اظهارکرد: کار خانم ها در زمینه پیشگیری از اعتیاد حساس و مهم است و می توانند از بروز اعتیاد پیشگیری کنند.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان قزوین عنوان کرد: باید مراقب رفت و آمدها باشیم، مراقب تعارف ها باشیم و هر چیزی که تعارف می کنند را نخوریم چراکه امروز حتی آدامس آلوده به مواد مخدر در بازار وجود دارد.
وی گفت: در گذشته تعداد معتاد کم و تنوع مواد مخدر هم کم بود متاسفانه امروز در بررسی ها شاهدیم که ریشه برخی از سرقت ها اعتیاد است بنابراین باید با استفاده از ابزارهای مختلف برای پیشگیری از اعتیاد که یکی از مظاهر تهاجم فرهنگی است، اقدام کنیم.
در ادامه مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اظهارکرد: یکی از آسیب های اجتماعی که در کشور با آن مواجه هستیم اعتیاد است، خانواده هایی که دچار اعتیاد شده اند با بسته های حمایتی و کمک خیران پاک نمی شوند مگر اینکه خود فرد بخواهد.
ناصر ظاهری اذعان کرد: در جامعه مددجویی تحت حمایت، با مشکل اعتیاد مواجه هستیم ولی میزان و تعداد آن زیاد نیست، ولی با توجه به اهمیت موضوع و تأثیر منفی اعتیاد در خانواده، نسبت به آن حساس هستیم در نتیجه نشست های پیشگیری از اعتیاد و سایر برنامه های آگاه سازی را برگزار می کنیم، چراکه اعتقاد داریم اگر فرد گرفتار در دام اعتیاد خودش بخواهد، موضوع به سادگی حل می شود در غیر این صورت چنانچه هزینه های بسیاری هم بشود به سادگی قابل حل نخواهد بود،.
وی تأکید کرد: یکی از عوامل تولید فقر بیکاری است که با اشتغال زایی، این فقر پایان می یابد اما کسی که معتاد است به راحتی مشکلش قابل حل نیست از این رو اعتیاد یک معضل است در نتیجه باید مراقب دوستان و معاشران فرزندان خود باشیم چراکه فرزندان ما امانت در دست ما هستند.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین یادآورشد: در خانواده هایی که درگیر اعتیاد هستند امکان اجرای طرح های مختلف امداد از جمله اشتغال زایی بسیار سخت است ولی در سایر خانواده ها این روند بهتر قابل انجام است.
انتهای پیام