نیکوکاری نیازمند استفاده بیشتر از فن آوری های ارتباطی است
به گزارش سایت کمیته امداد؛ محمدرضا نصرآبادی در مراسم آغاز بکار نخستین مرکز نیکوکاری مخابرات در کشور بیان کرد: کارکنان مخابرات استان قزوین در حال حاضر حدود 300 یتیم را تحت حمایت خود دارند، در واقع کار خدمت به نیازمندان در مخابرات قزوین وجود داشته و امروز ارتقاء این خدمتگزاری و خدمت رسانی را شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه خیرانی که با ما همکاری دارند نیمی از کارکنان و مابقی افرادی هستند که در مخابرات نبوده و تنها با ما ارتباط دارند، ادامه داد: تنها در سال گذشته بیش از 200 میلیون تومان تسهیلات به مددجویان پرداخت شده است و کارهای خیر بسیاری صورت گرفته است، از این به بعد فعالیت های نیکوکارانه خود را در قالب مرکز نیکوکاری ادامه خواهیم داد.
مدیر مخابرات منطقه قزوین اضافه کرد: اگر خیران زیادی با ما ارتباط دارند به دلیل این است که اعتماد دو طرفه داریم و توانسته ایم کمک های مردمی را برای نیازمندان و محرومان جمع آوری کنیم.
وی افزود: مسئولیت اجتماعی در حوزه کمک خیرخواهانه را با دوستانمان با موضوعات جدید طراحی و اطلاع رسانی می کنیم در نتیجه به دنبال آن هستیم که فرهنگ نیکوکاری را ترویج کنیم.
نصرآبادی با اشاره به اهمیت استفاده از فن آوری در کار نیکوکاری خاطرنشان کرد: مخابرات قزوین با گروه های متفاوتی ارتباط دارد و پروژه های مشترک همکاری را با بهزیستی، کمیته امداد و سایر خیریه ها داریم.
مدیر مخابرات منطقه قزوین اعلام کرد: مخابرات یک شرکت خدمات رسان است و اگر فن آوری را برای مدتی کوتاه متوقف کنیم، بسیاری از کارها متأثر از آن، متوقف خواهد شد حال باید از چنین امر مهمی در فرآیند نیکوکاری استفاده کنیم.
یادآورشد: باید سرفصل های جدیدی برای کار نیکوکاری تعریف کنیم و اعتقاد داریم در این فرایند بهترین راه برای کمک به نیازمندان استفاده از ساختار هدفمند و مطمئن کمیته امداد امام خمینی (ره) است.
انتهای پیام