ترویج زکات به برنامه ریزی و فرهنگ سازی نیاز دارد
به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ حجت الاسلام سید علی اکبر جعفری در دیدار جداگانه با نماینده ولی فقیه و مدیرکل کمیته امداد استان قزوین بیان کرد: قانون زکات در سال ۱۳۹۰ در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
وی ادامه داد: در آن قانون شورایی به عنوان شورای مرکزی زکات پیش بینی شد، رئیس شورا نماینده ولی فقیه و اعضا هم ۱۱ نهاد از جمله وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تبلیغات، صدا و سیما، وزارت کار، وزارت اقتصاد، وزارت کشور، معاونت برنامه و بودجه و ریاست جمهوری، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و ... هستند.
سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در امر زکات اضافه کرد: مطابق برنامه ریزی انجام شده مقرر است با تنظیم سند تحول امر زکات در وزارت کشاورزی اقدام و حرکت موثری در سطح کشور رقم خواهد خورد که لازم است دستگاه های عضو شورای زکات در این زمینه به میدان بیایند.
وی افزود: نخستین گام حضور مدیران ارشد دستگاه های عضو شورای زکات در جلسات است که لازم است اهمیت این دستور الهی برای این امر تبیین شود.
حجت الاسلام جعفری عنوان کرد: ترویج زکات در جامعه به برنامه ریزی مدون اداری و فرهنگ سازی نیاز دارد که برای این امر اقداماتی هم شده و اقدامات دیگری هم برای اجرا لازم دارد.
وی تصریح کرد: آئین نامه اجرایی زکات به محضر رئیس جمهور اعلام شده که با ابلاغ رئیس جمهور، دستگاه ها به طور مشخص وظایفشان روشن می شود که این آئین نامه به تبیین و تسریع در انجام وظایف و تکالیف دستگاه ها کمک خواهد کرد.
سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در امر زکات گفت: یکی از اقدامات انجام شده راه اندازی سامانه ای به نام "سیفا" است که در فرایند خرید گندم بستری را برای دریافت زکات و اختصاص های لازم را فراهم می کند.
وی یادآورشد: باید از ظرفیت های مختلف همچون منابر، رسانه ها و خطبه های نماز جمعه برای تذکر و توصیه برای امر زکات استفاده شود و تبیین لازم را در زمینه زکات انجام دهیم.
انتهای پیام