آغاز پویش‌ اطعام و احسان حسینی از ابتدای ماه محرم

کد :
69890
آخرین به روزرسانی :
17 تیر 1403 - 13:49

از پیشنهاد صفحه «آغاز پویش‌ اطعام و احسان حسینی از ابتدای ماه محرم» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین امداد خبر داد:

آغاز پویش‌ اطعام و احسان حسینی از ابتدای ماه محرم

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: پویش ملی اطعام و احسان حسینی و به عشق حسین(ع) از ابتدای ماه محرم آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد؛ ناصر ظاهری با اعلام این خبر، گفت: پویش‌های «به عشق حسین(ع)» و اطعام و احسان حسینی همزمان با ایام عزاداری‌های سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران با وفایش آغاز می‌شود.

وی افزود: پویش به عشق حسین برای جذب حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین از شنبه ۱۶ تیر آغاز  و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

ایشان خاطرنشان کرد: همچنین پویش اطعام و احسان حسینی با هدف توزیع غذای گرم میان خانواده‌های نیازمند، در همین ایام با مشارکت مراکز نیکوکاری و هیات‌های مذهبی و مساجد در سراسر استان قزوین  اجرا می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین عنوان کرد : در محرم و صفر سال گذشته در پویش اطعام حسینی تعداد 1825 سبد کالا و 324 هزار سبد کالا در بین خانواده های ولی نعمت توزیع شد .

ایشان ادامه داد : در مجموع سبد کالا و غذای گرم توزیع شده در بین نیازمندان در سال 1402 که توسط ادارات کمیته امداد و مراکز نیکوکاری استان قزوین صورت پذیرفت با هم افزایی کمیته امداد و مشارکت خیرین و نیکوکاران 499 میلیارد ریال هزینه صرف گردید .

ظاهری اظهار داشت : شهروندان نیکوکار می‌توانند با ارسال عدد ۱ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳28 و یا مراجعه به پایگاه اینترنتی Ekram.emdad.ir  در پویش به عشق حسین (ع) مشارکت نمایند و حمایت از ایتام خانواده های ولی نعمت کمیته امداد را بر عهده بگیرند .

وی گفت: نیکوکاران می‌توانند از طریق کد دستوری  #1*028*8877* و یا شماره کارت     6037997950028515    و از طریق سامانه   www.emdad33808.ir  در این پویش‌ها مشارکت کنند.

 

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)